Türkiye

Denizli'de baraj inşaatında iş kazası

İnşaatı süren barajda yan perde betonlarının dökülmesi sırasında meydana gelen kalıp patlaması nedeniyle betonun altında kalan üç işçiden ikisi öldü.

Konular: Türkiye
Yaralı işçi Mikail Doğan, Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. [AA]

denizli’nin güney ilçesinde adıgüzeller-2 hidroelektrik santraline ait baraj inşaatında yan perde betonlarının dökülmesi sırasında kalıp patlaması meydana geldi. kazada üç işçi dökülen betonun altında kaldı.

işçilerden emrah öcalan (22) olay yerinde, serdal aykut (22) kaldırıldığı buldan devlet hastanesinde hayatını kaybetti. mikail doğan (31) ise servergazi devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

denizli valiliği, baraj şantiyesindeki kazanın, baraj gövdesinin yapımı esnasında dökülen betonu tutan kalıpların ayrılarak kopması sonucu meydana geldiğini bildirdi.

valilikten yapıla yazılı açıklamada, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme timi tarafından kaza yerinde gerekli inceleme ve araştırmaların yapıldığını, olayla ilgili adli tahkikata başlandığı belirtildi.

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;