Türkiye

Denizli'de cinayet

Denizli'nin Güney ilçesinde koyun otlatmak için evden ayrılan 52 yaşındaki Kübra Acar, bir su kuyusunda elleri, ayakları bağlı ve başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

Konular: Türkiye

kotalan mahallesi'nde sabah saatlerinde koyun otlatmak için evden ayrılan kübra acar'ın, geri dönmemesi üzerine eşi hüseyin acar durumu yakınlarına bildirdi.

yaylak mevkisindeki su kuyusunun yanında acar'a ait kazakla eşarp bulan yakınları, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi.

olay yerine gelen itfaiye, il afet ve acil durum müdürlüğü (afad), jandarma ve vatandaşlar su pompası yardımıyla önce suyu boşalttı, ardından kuyudaki çok sayıdaki kaya parçasını çıkarttı.

52 yaşındaki acar'ın cesedi, yaklaşık 5 saat süren çalışma sonucu 15 metre derinliğindeki su kuyusundan çıkarıldı.

kuyudan çıkarılan evli ve iki çocuk annesi acar'ın, elleri ile ayaklarının bağlandığı ve başının taşla ezildiği belirtildi. acar'ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için pamukkale üniversitesi hastanesi morguna gönderildi.

bu arada buldan ilçesi karaköy mahallesi'nde olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;