Türkiye

Denizli'de şehit cenazesi

Şırnak'ta askeri konvoyu koruyan birliğe saldırıda perşembe günü şehit olan Piyade Er Ömer Kağan Kandemir’in cenazesi, memleketi Denizli'de yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi.

Konular: Türkiye
Cenaze törenine yaklaşık 20 bin kişi katıldı. [Fotoğraf: DHA]

şırnak’ta askeri konvoyun yol emniyeti için görevlendirilen birliğe pkk’nın açtığı ateş sonucu şehit düşen üç askerden piyade er ömer kağan kandemir’in cenazesi, denizli'de yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğunu uğurlandı

kandemir'in cenazesi, askeri uçakla önce memleketi denizli'nin çardak havalimanı'na, ardından askeri helikopterle memleketi çivril’e götürüldü.

yoğun katılım nedeniyle cenaze töreni yeni cami önündeki cumhuriyet caddesi’nde yapıldı. kalabalığın şehidin cenazesine dokunmak için izdiham yaratması nedeniyle sık sık anonslarla vatandaşlar uyarıldı.

denizli il müftüsü mehmet aşık'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi çivril ilçe mezarlığı'nda toprağa verildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;