PKK

Derik Kaymakamı hayatını kaybetti

Mardin'in Derik Kaymakamlığı'na Perşembe günü düzenlenen PKK saldırısında yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili soruşturmada, arlarında bazı Kaymakamlık çalışanlarının da olduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Konular: PKK, Türkiye
[Fotoğraf: DHA]

mardin'in derik ilçesinde perşembe günü pkk'lılar tarafından kaymakamlık binasına düzenlenen saldırı sonucu kaymakam muhammet fatih safitürk'ün de aralarında olduğu 3 kişi yaralanmıştı.

gaziantep valisi ali yerlikaya cuma sabahı, yaralı kaymakam muhammet fatih safitürk'ün ambulans helikopterle getirildiği gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

derik belediye başkanlığı da, kanun hükmünde kararnameyle kayyum atanan belediyeler arasında. kaymakam safitürk aynı zamanda belediyede kayyum olarak görev yapıyordu.

Derik Kaymakamı Safitürk
[Fotoğraf: AA]

bazı kaymakamlık çalışanları da gözaltında

saldırının ardından başlatılan soruşturma kapsamında ilçe genelindeki operasyonda cuma sabahı 5 kişi daha yakalandı. böylece gözaltına alınanların sayısı 25'e yükseldi. gözaltına alınan şüpheliler arasında kaymakamlık çalışanları da var.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;