Türkiye

Dil-Tarih'te olay: 5 yaralı

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı, 5 yaralı var.

Konular: Türkiye
diltarih olay polis main
DTCF'deki olaylar nedeniyle eğitime üç gün ara verildi. [Fotoğraf: Anadolu Ajansı]

sıhhiye'deki dil ve tarih-coğrafya fakültesidil ve tarih-coğrafya dil ve tarih-coğrafya (dtcf) karşıt görüşlü öğrenciler arasında pazartesi günü başlayan kavga bugün de devam etti. taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı.

kavga, polis ve özel güvenlikçilerin müdahalesiyle sona erdi.

yaralılardan bazıları ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, yaralı bazı öğrencilere okul binasında da tıbbi müdahalede bulunuldu.

olayların ardından okuldaki öğrencilerin dışarı çıkarıldığı, okula girmek için ısrar eden  öğrencilerin ise özel güvenlik görevlileri tarafından "okul tatil" gerekçesiyle içeri alınmadıkları görüldü.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;