Hrant Dink cinayeti

Dink cinayetinde 20 gözaltı daha

Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında gözaltına alınanların sayısı 25'e yükseldi.

anadolu ajansı'nın haberine göre, istanbul cumhuriyet başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında askerlerin de bulunduğu 20 şüpheli daha gözaltına alındı.

zanlıların ifadelerinin, terörle mücadele şube müdürlüğünde oluşturulan özel bir ekip tarafından alındığı öğrenildi.

dink cinayeti soruşturmasını ocak-aralık 2015 tarihleri arasında yürüten savcı gökalp kökçü 15 temmuz darbe girişimindeki atamalarla yeniden soruşturmanın başına getirilmiş, ardından cdönemin istanbul jandarma istihbarat müdürü m.d'nin ardından trabzon jandarma istihbarat müdürü metin yıldız’ı da gözaltına aldırmıştı. 

soruşturma çerçevesinde 27 temmuz'da da 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;