Ekonomi

Doğalgaz faturasına 3 taksit

İstanbul’da doğalgaz dağıtımı yapan İGDAŞ, artan ısınma giderlerine vade farksız kredi kartına 3 taksit seçeneği sunmaya başladı.

Konular: Ekonomi, Enerji, Türkiye

istanbul’da doğalgaz dağıtımı yapan igdaş, artan ısınma giderlerine vade farksız kredi kartına 3 taksit seçeneği sunmaya başladı.  kış aylarında artan doğalgaz harcamaları sebebiyle bu yola gidildiği açıklandı.

kredi kartına vade farksız 3 taksit imkânı sunan bankalar ise akbank, denizbank, garanti bankası, hsbc bank, iş bankası, teb, vakıflar bankası, yapı kredi bankası ve burganbank olarak açıklandı.

katılım şartları bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.com.tr adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir.

kaynak: al jazeera, igdaş

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;