Meksika

Doğum gününe binler katıldı

Meksikalı genç kızın 15. yaş günü etkinliği Facebook'ta viral oldu, 1,3 milyon kişi katılacağını açıkladı, binlerce kişi de sözünü tuttu.

Konular: Meksika

meksika'nın başkenti meksiko'ya bağlı la joya kasabasında bir genç kızın 15. doğum gününe binlerce kişi katıldı.

babasının facebook'ta kızının 15. yaş günü için yanlışlıkla herkese açık davetiye göndermesi üzerine paylaşım viral oldu. şakayla karışık başlayan daveti 1 milyon 300 bin kişi kabul etti. bir anda meşhur olan rubi ibarra, 15. yaş gününü binlerce kişinin katıldığı bir partiyle kutladı.

ibarra, misafirleri kabarık fuşya elbisesi ve tacıyla karşılarken, emniyet güçleri parti için yoğun güvenlik önlemleri aldı. katılımcılar için onlarca çadır kuruldu ve masalar dolusu yiyecek servis edildi.

aile üyeleri, partiye gösterilen yoğun ilgiyi görüntülemek için gelen gazetecilerden rubi'yi korumak için geçeceği yerlere koridor oluşturmak zorunda kaldı. basından gelen röportaj teklifleri reddedildi.

'herkes davetli'

 

latin amerika halkları için bir kız çocuğun 15. yaş günü (quinceanera) özel bir anlam ifade ediyor. bu tören, çocuğun genç kızlıktan kadınlığa geçişini simgeliyor. törene 800 kişi çağırmayı planladıklarını söyleyen rubi'nin babası, daveti komşuları ve arkadaşları için yaptığını ancak gelen kimseyi geri çevirmeyeceğini söyledi. partiye üç yerel müzik grubunun katılacağını belirten ibarra, etkinlikte yapılacak at yarışında kazanana da 490 dolar ödül vereceğini duyurdu.

queen ve metallica da gelir mi?

tüm dünyada ses getiren doğum günü partisi için sosyal medya üzerinden birçok esprili paylaşım yapılmıştı. bu paylaşımların birinde internet kullanıcıları, efsanevi rock grubu queen ile amerikalı metal müzik grubu metallica'nın konserlerinden fotoğraflarla rubi'nin doğum günü için beklenen ziyaretçilerin temsili görüntülerini karşılaştırdı.

meksika havayolu firması interjet de "rubi'nin partisine mi gidiyorsunuz?" sloganıyla yolcularına yüzde 30 indirim yaptı.

kaynak: aa, afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;