Türkiye

Edirne'de 219 kaçak yakalandı

Sınırı yasadışı yoldan geçmek isteyen Suriye, Myanmar, Filistin, Pakistan, Fas, Irak ve Mauritius uyruklu 219 kişi yakalandı.

Konular: Türkiye
Kaçaklar Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne götürüldü. [Fotoğraf: AA-Arşiv]

edirne'de yasadışı yoldan avrupa'ya gitmek isteyen 219 kişi yakalandı.

jandarma ekipleri uzunköprü, lalapaşa, ipsala ve meriç ilçeleri ile merkeze bağlı bosnaköy, kemalköy, üyüklütatar köylerinde yaptıkları kontrollerde, sınırı yasadışı yoldan geçmek isteyen suriye, myanmar, filistin, pakistan, fas, irak ve mauritius uyruklu 219 kişi tespit etti.

kaçaklar edirne emniyet müdürlüğü yabancılar şubesi'ne götürüldü.

kırklareli'nde 30 suriyeli yakalandı

kırklareli jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekipleri, kofçaz ilçesi tastepe köyünde, yasadışı yollarla yurtdışına çıkmaya çalışanlar olduğunu belirledi. bir minibüsü durduran ekipler araçta 30 suriyeli yakaladı. kaçaklar kırklareli emniyet müdürlüğü'ne götürüldü. iki kişi gözaltına alındı. 

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;