Euroleague

Efes adım adım play-off'a

Euroleague 26. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, sahasında Maccabi FOX'u 92-87 yendi.

Cedi 8 sayıyla oynadı. [AA]

bu sonucun ardından anadolu efes 14. galibiyetini alırken, maccabi fox ise 17. kez mağlup oldu.

karşılıklı basketlerle başlayan maçın ilk 5 dakikasında anadolu efes dunston, maccabi fox ise rudd ile etkili olurken bu bölüm 9-9'luk eşitlikle geçildi. konuk ekipte rudd'un sayılarına anadolu efes'in kirk ve thomas ile karşılık verdiği ilk çeyrek, 17-17 beraberlikle tamamlandı.

maçın ikinci periyoduna iyi başlayan israil temsilcisi, landesberg ve iverson'un skorer oyunuyla 16. dakikayı 35-27 üstün geçti. savunmada etkili bir oyun sergileyen ve 6-0'lık seri yakalan anadolu efes, 19. dakikada cedi osman ve brown'un isabetleriyle 39-38 öne geçti. konuk ekip, alexander'ın son saniyede boyalı alandan kaydettiği basketle soyunma odasına 42-41 önde gitti.

mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan ve 11-3'lük seri yakalan lacivert-beyazlılar, 25. dakikayı 52-45 üstün geçti. rakibinin hücumda yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiren anadolu efes, granger ile 8-0'lık seri bularak 28. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 62-52. karşılıklı basketlerle geçilen kalan bölümde rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen anadolu efes, final periyoduna 67-57 üstün girdi.

son çeyreğe heurtel'in üst üste kaydettiği basketlerle başlayan anadolu efes, 33. dakikada 75-63 üstünlüğünü devam ettirdi. savunma sertliğini arttıran ve rakibinin öne geçmesine izin vermeyen anadolu efes, salondan 92-87 galip ayrıldı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;