Anadolu Efes

Efes Dörtlü Final için sahaya çıkacak

Anadolu Efes, Euroleague play-off turu 5. ve son maçında bugün deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos ekibi ile karşı karşıya gelecek. Efes, kazanırsa Fenerbahçe'nin ardından Dörtlü Final'e çıkan ikinci Türk takımı olacak.

21.00'de başlayacak karşılaşma, bein sports 3 ve trt spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

takımların şu ana kadar ikişer galibiyet aldığı play-off turunda bugünkü müsabakayı kazanacak ekip, adını dörtlü final'e yazdıracak.

iki takım arasında yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmayı olympiakos 87-72'lik skorla kazanırken, ikinci müsabaka 73-71 anadolu efes'in üstünlüğüyle tamamlandı.

anadolu efes, istanbul'da oynanan müsabakaların ilkinden 64-60 galip ayrıldı, ikincisinde ise rakibine 74-62 mağlup oldu.

eşleşmeden üstün çıkacak takım, dörtlü final'de ilk maçını rusya'nın cska moskova ekibi ile oynayacak. 

dörtlü final'in diğer iki takımı ise fenerbahçe ve real madrid. 

dörtlü final, 19-21 mayıs tarihleri arasında istanbul'da oynanacak. 

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;