Anadolu Efes

Efes'te Ivkovic dönemi bitti

Anadolu Efes Spor Kulübü, basketbol takımı başantrenörü Dusan Ivkovic ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Konular: Spor, Basketbol

anadolu efes spor kulübü, basketbol takımı başantrenörü dusan ivkovic ile yollarını ayırdığını açıkladı.

kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun, 2 sezondur lacivert-beyazlı takımı çalıştıran ivkovic ile yollarını ayırma kararı aldığı belirtilerek, "kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." denildi.

anadolu efes, bu sezon mücadele ettiği euroleague top 16 turunda veda ederken, spor toto basketbol ligi'nde de bu akşam fenerbahçe ile oynadığı maçı 73-69 kaybetti.

dusan ivkovic olympiakos'u 1997 ve 2012 yıllarında euroleague şampiyonu yaptı, aek atina'ya saporta kupası'nı ve partizan'a da koraç kupası'nı kazandırdı.

yugoslavya'yı üç kez avrupa ve bir kez dünya şampiyonu yapan sırp teknik adam, 1988 seul olimpiyatları ve 2009 avrupa şampiyonası'nda (sırbistan'ın başında) elde edilen ikincilikte yine milli takımın başındaydı.

ivkovic döneminde anadolu efes istediği başarıları yakalayamadı. 

kaynak: al jazeera

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;