Trabzonspor

Ekici kadro dışı kaldı

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mehmet Ekici, kadro dışı bırakıldı. Ekici'nin Fenerbahçe veya Beşiktaş'a transfer olması bekleniyor.

Ekici, daha önce Werder Bremen'de de oynadı. [AA]

bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "profesyonel futbolcumuz mehmet ekici, teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda, kendisi için oluşturulan yeni antrenman programı dahilinde bireysel çalışmalar gerçekleştirecektir. kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullandı.

2014-2015 sezonu öncesinde almanya'nın werder bremen takımından 1,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadroya katılan 26 yaşındaki orta alan oyuncusuyla 3 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

bordo-mavili kulüple sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan mehmet ekici'nin adı, ara transfer döneminde galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş ile anılmıştı.

ekici fenerbahçe'ye transfer olmak isterken beşiktaş yöneticisi metin albayrak, osmanlı maçının ardından ekici ile hâlâ ilgilendiklerini ifade etti.

kaynak: aa ve al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;