Uyuşturucu

Emniyet Müdür yardımcısı serbest

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö. C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konular: Uyuşturucu, Türkiye
[Fotoğraf: AA]

geçtiğimiz günlerde atatürk havalimanı'nda yakalanan bir uyuşturucu kuryesiyle bağlantılı olduğu düşünülen şüphelilerin evine polis tarafından baskın düzenlendi. bonzai isimli uyuşturucunun ele geçirildiği evi kimin kiraladığını araştıran polis ekipleri, istanbul emniyet müdür yardımcısı ö. c.'nin adına ulaştı. yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheli ö. c. bakırköy adalet sarayı'nda savcıya ifade verdi. savcı ö. c.'yi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklama talebiyle bakırköy nöbetçi sulh ceza hâkimliği'ne sevk etti.

hâkimlik ö. c.'yi adli kontrol tedbirleri kapsamında yurt dışına çıkış yasağı koyarak serbest bıraktı.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;