Türkiye

Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde freni boşalan bir kamyonet uygulama noktasını geçti. Polis, araca ateş açarken kamyonet bariyere çarparak durdu.

Konular: Türkiye

istanbul emniyet müdürlüğü önünde bariyerleri aşan bir kamyonet hareketli dakikalara neden oldu. bariyerleri aşan kamyonet ateş açılarak durdurulurken sürücü gözaltına alındı. vatan caddesi'ndeki istanbul emniyet müdürlüğü önündeki olay saat 14.30 sıralarında gerçekleşti. kamyonetin freni boşaldığı için bariyere çarptığı belirlendi. araçta herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtilirken olayda ölen yada yaralanan olmadı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;