Futbol

Emre Belözoğlu Medipol Başakşehir'de

Fenerbahçe ile yolları ayrılan milli futbolcu Emre Belözoğlu Medipol Başakşehir'le iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Konular: Spor, Futbol, Türkiye
Fenerbahçe yaklaşık yedi yıldır Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu'yla yollarını ayırmıştı. [Fotoğraf: AA / Arşiv]

spor toto süper lig ekiplerinden medipol başakşehir, milli futbolcu emre belözoğlu'yla iki yıllık anlaşmaya vardı.

kulüpten alınan bilgiye göre, 35 yaşındaki milli futbolcuyla lacivert-turunculu ekibin iki yıllık anlaşmaya vardığı ve imza töreninin çarşamba günü başakşehir fatih terim stadı'nda yapılacağı belirtildi.

kariyerinde galatasaray, inter, newcastle united, atletico madrid ve fenerbahçe'de oynayan emre, çarşamba günü sağlık kontrolünden geçirildikten sonra kendisini iki yıllığına medipol başakşehir'e bağlayan sözleşmeye imza atacak.

fenerbahçe kulübü yaklaşık yedi yıldır fenerbahçe forması giyen ve kaptanlık görevini yürüten emre belözoğlu'yla yollarını ayırdığını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurmuştu.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;