Bundesliga

En iyi çıkış yapan Hakan Çalhanoğlu

Hakan Çalhanoğlu, UEFA'nın düzenlediği yılın en iyi çıkış yapan futbolcusu anketinde yüzde 58 oy oranıyla Roberto, Coman ve Sane'yi geride bıraktı.

Konular: Spor, Futbol
Çalhanoğlu milli takımda da forma giyiyor [Reuters]

bayer leverkusen ile bu sezon lig, kupa ve şampiyonlar ligi'nde forma giydiği 27 maçta 6 gol atıp 8 asist yapan 21 yaşındaki hakan çalhanoğlu, şampiyonlar ligi'nin sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından açtığı yılın en iyi performans sergileyen genç oyuncusu anketini zirvede tamamladı.

uefa'nın "championsleague" isimli twitter hesabında yapılan ankette, 54 bin 502 taraftar oy kullandı. hakan çalhanoğlu oyların yüzde 58’ini alarak birinci sırada yer aldı.

barcelona’nın ispanyol oyuncusu sergi roberto, taraftar oylarının yüzde 19’unu elde ederek ikinci oldu.

bayern münih’in sezon başında italyan ekibi juventus’tan kiralık olarak kadrosuna kattığı fransız kingsley coman, oyların yüzde 17’sini toplayarak üçüncü sırada yer alırken, schalke 04’ün alman oyuncusu leroy sane ise yüzde 6’lık oy oranıyla son sırada kaldı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;