Futbol

Enes gollerine devam ediyor

Hollanda Ligi'nde Twente, PSV Eindhoven ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ilk golünü atan Enes, son 6. maçındaki 5. golünü kaydetti.

Konular: Spor

hollanda birinci futbol ligi'ndeki (eredivisie) 29. hafta karşılaşmasında twente, konuk ettiği psv ile 2-2 berabere kaldı.

de grolsch veste stadı'nda oynanan ve türk asıllı hollandalı hakem serdar gözübüyük'ün yönettiği maçta twente, milli futbolcu enes ünal'ın 7. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. psv, jürgen locadia'nın 17. dakikada fileleri havalandırmasıyla skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

konuk takım, 51. dakikada hector moreno'nun golüyle 2-1 öne geçti. uzun süre geride götürdüğü mücadelede twente, bersant celina'nın 90+2. dakikada attığı golle beraberliği sağladı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

enes, twente formasıyla çıktığı son 6 maçta 5. golünü kaydetti.

bu sonuçla 4 maç sonra puan kaybeden psv, puanını 65'e çıkararak haftayı 3. sırada tamamladı. ligdeki 9. beraberliğini yaşayan twente ise 42 puanla 7. sırada yer aldı.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;