Türkiye Süper Ligi

Erciyes'te Korkmaz dönemi bitti

Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verildi.

Konular: Spor, Futbol
Erciyesspor, Bülent Korkmaz yönetiminde, ligde altı beraberlik aldı. [Fotoğraf: AA]

kulüp başkanı ziya eren, yaptığı açıklamada, bu sabah korkmaz'ın görevine son verdiklerini belirterek, "10 haftadaki sportif başarısızlığın sorumlusu olarak hocayı gönderdik. bugüne kadar hiç bir hocayla görüşmedik. hoca konusunda bu hafta değerlendirmelerimiz devam edecek" diye konuştu.

bülent korkmaz, hikmet karaman'ın yerine geçtiğimiz temmuz ayında göreve getirilmişti.

korkmaz yönetimindeki erciyesspor, ligde 10 maç sonunda topladığı dokuz puanla 15'inci sırada yer aldı. tek galibiyetini beşiktaş karşısında elde etti. 

ertekin de istifa etti

süper lig ekiplerinden balıkesirspor'un teknik direktörü ismail ertekin de dün görevinden istifa etti.

kırmızı beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, ertekin'in, iç sahada sivasspor karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından bundan sonra yararlı olamayacağı kanaatiyle yönetim kuruluna istifasını sunduğu bildirildi.

yönetim kurulunun da maç sonrası yaptığı toplantıda istifayı değerlendirerek kabul ettiği belirtilen açıklamada, 12 kasım 2012'den bu yana takımın başında olan ve 39 yıl sonra balıkesirspor'u süper lig'e çıkaran teknik heyete teşekkür edildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;