Türkiye

Erdemli'de pompalı tüfekle cinayet

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kişi, pompalı tüfekle ayrı yaşadığı eşini ve kayınpederini öldürdü, kayınvalidesi ile baldızını yaraladı.

Konular: Türkiye
Erdemli'de bir kişi, kayınpederini ve ayrı yaşadığı eşini evini pompalı tüfekle öldürdü. [Fotoğraf-AA]

eşinden bir yıldır ayrı yaşadığı öğrenilen murat d. kayınpederi mesut gökten'in erdemli kargıpınarı mahallesi elvanlı caddesi çimenlik sokak'taki evine, pencereden pompalı tüfekle ateş etti.

ateş sonucu içeride bulunan murat d'nin ayrı yaşadığı eşi 28 yaşındaki fatma d, kayınpederi mesut gökten, kayınvalidesi emine gökten ve baldızı hayriye gökten yaralandı, zanlı kaçtı.

olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, yaralıları mersin'deki çeşitli hastanelere kaldırdı. yaralılardan mesut gökten ile fatma d, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. diğer yaralıların tedavisi sürdürülüyor.

güvenlik güçleri murat d'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;