Türkiye

Erdoğan'dan Demirtaş'a yanıt

Başbakan Erdoğan, "İmralı Adası'na gitmemize izin verilmezse süreç çöker" diyen BDP Eş Başkanı Demirtaş'a yanıt verdi: Rota çizme hakkı yok

Başbakan Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu (aa)

"birileri çıkıp da imralıya kim gider kim gelir, bunun kararını vermek tamamen hükümete aittir. ister gönderir, ister göndermez. hiçbir zaman şu veya bu nedenle kimsenin adalet bakanlığı'na rota çizme hakkı yok. bu yetki hükümetindir, o yetki adalet bakanlığınındır. o yüzden herkes haddini bilecek, hukuk içerisinde bunu ifade edecek"

ab'ye ilerleme raporu eleştirisi

"ab ilerleme raporu’ndaki eleştirileri not ettik. "

"doğru olmayan değerlendirmeler içerse de geneli itibarıyla reform kararlığını teyit ediyor. bu türkiye’ye karne değildir. hükümetimize karne verecek tek merci milletimizdir." 

"ab’nin tek derdi türkiye’ye ilerleme raporu mu hazırlamaktır? siz suriye’yle ilgili duyarsız kalamazsınız. ab katliam karşısında halen tavır alamadı. mısır’daki darbeye darbe deme cesaretini göstermemiştir. ab’nin kendi öz eleştirisi yapmasını, kendi ilerleme raporumu yazmasını samimiyetle bekliyorum."

odtü'de kesilen ağaçlar

"ankara büyükşehir beledeyesi kararlılıkla bu yolu yapmaya devam edecek"

"birileri ön kesiyor diye biz duramayız..geçmişte bu işi eşkiyalar yapardı. şimdi modern eşkiyalar yapıyor. kim bizim yolumuzu kesmeye devam ederse biz yolumuza devam edeceğiz."

"kararlılıkla, azimle, inançla bu yolda mücadelemize devam edeceğiz." 

mit müsteşarı fidan'a sahip çıktı

"kim uğraşıyor mit müsteşarıyla?. içerde uğraşanlar da var dışarda olarlar da. biz memnun olduğumuz bürokratimıza kusura bakmasınlar  sonuna kadar sahip çıkarız.onun icazetini de birilerinden almayız".

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;