Türkiye

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Akar, Silopi'de 172. Zırhlı Tugay Komutanlığında askerlerle iftar yaptı.

Konular: Türkiye

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar, şırnak'ın silopi ilçesindeki 172. zırhlı tugay komutanlığı'nı ziyaret ederek askerlerle birlikte iftar yaptı.

erdoğan'a ziyaretinde ab bakanı ömer çelik, çevre ve şehircilik bakanı mehmet özhaseki, hava kuvvetleri komutanı orgeneral abidin ünal, deniz kuvvetleri komutanı oramiral bülent bostanoğlu ve jandarma genel komutanı orgeneral galip mendi de eşlik etti.

komutanlık ziyaretinde incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi alan cumhurbaşkanı erdoğan, daha sonra yemekhaneye geçip askerlerle birlikte iftar yaptı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;