Türkiye Süper Ligi

Ertuğrul Sağlam istifa etti

Eskişehirspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam görevinden ayrıldı. Kırmızı siyahlılar, son hafta Gaziantepspor’a sahasında 3-1 mağlup olmuştu.

Konular: Spor, Futbol
Eskişehirspor bu sezon İstanbul'da 'üç büyükler'le oynadığı maçları kaybetmedi. [AA]

eskişehirspor yönetim kurulu, ertuğrul sağlam'ı istifa kararından vazgeçirmek için uğraşsa da sağlam istifa kararından vazgeçmedi. yönetim kurulu, sağlam'ın istifasını kabul etti. 

eskişehirspor basın sözcüsü fatih sezer, sağlam'ın yerine gelecek isimle ilgili yönetim kurulunda bir görüşmenin olmadığını belirtti. şu ana kadar hiçbir isimle temasa geçmediklerinin altını çizdi. 

sezona galibiyetle başlayan kırmızı siyahlılar daha sonra aldığı kötü sonuçlarla düşme potasına yaklaşmıştı. 16 haftada üç galibiyet ve yedi beraberlik alan eskişehirspor 16 puanla 16’ncı sırada yer alıyor.

sağlam, pazar günü oynanan gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "kendime ait kısmıyla alakalı sorumluluğu alacağım. elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık. olmadı ve bu kadar oldu. daha iyisi olabilirdi. maalesef bu kadar yapabildik. bundan sonrasıyla alakalı inşallah eskişehirspor için hayırlısı olur" demişti.

2009-10 sezonun bursaspor ile süper lig şampiyonluğu yaşayan ertuğrul sağlam, 2013 yazında eskişehirspor'un başına geçmişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;