Kültür-Sanat

Ethan, dünyaya karşı

Başrolünde Tom Cruise'un oynadığı ve tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen Görevimiz Tehlike serisinin beşinci filmi, 'Mission İmpossible: Rogue Nation' 31 Temmuz'da gösterime giriyor.

Konular: Kültür-Sanat
Tom Cruise, 'Görevimiz Tehlike' filminde Ethan karakterini canlandırıyor.

başarılı oyuncu tom cruise'u yıllardır görevimiz tehlike serisinin ethan'ı olarak izliyoruz ve gişe rakamlarına bakılırsa da oldukça beğeni topluyor. dijital efektlerinden, zekice kurulmuş senaryosuna, çekim tekniklerinden oyunculuklarına kadar büyük hayranlık uyandıran serinin son filmi, 'mission impossible: rogue nation' 31 temmuz cuma günü gösterime giriyor.

rogue nation'ın (ayrık memleket / vatansız) serinin son filmi olacağı konuşulurken, tom cruise, the daily show'a yaptığı açıklamada görevimiz tehlike 6 için de çalışmalara başladıklarını açıkladı. ethan ve maceraları bir süre daha izleyiciyle birlikte olacak.

mission impossible: rogue nation'un konusu ise başlangıçta oldukça sıradan görünüyor: ethan, dünyayı kötü adamlardan kurtarıyor. ancak iş imf'nin (impossible missions force / imkansız görevler birliği) feshedilip de ethan açıkta kalınca karışıyor. sendika adında, son derece yetenekli ve özel seçilmiş ajanlardan oluşan yeni bir örgütle karşı karşıya kalan ethan, hızla artan bir dizi terör eylemiyle de yine tek başına mücadele etmek durumunda kalıyor. yeni bir dünya düzeni kurmaya çalışan sendika'ya karşı ethan, eski ekibini toplar ve bir plan yapar. elbette planda aksilikler olacaktır ve ethan aksiyonun doruk noktasında ilerleyen, zorlu bir mücadelenin içine girecektir. ekip, bugüne kadarki en tehlikeli görev için iş başındadır.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;