Basketbol

Eurocup'ta AGÜ-Yakın Doğu finali

FIBA Basketbol Kadınlar Eurocup Finali belli oldu. Galatasaray'ı eleyen Yakın Doğu Üniversitesi finalde Hatay Büyükşehir Belediyespor'u saf dışı bırakan Bellona AGÜ ile oynayacak.

Konular: Spor

kayseri temsilcisi agü, daha önce kayseri kaski adı altında bu kupada 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında üst üste iki kez final oynamasına rağmen mutlu sona ulaşamamıştı.

organizasyonda şampiyon olacak takım, 5 ve 12 nisan tarihlerinde oynanacak müsabakaların ardından belli olacak. ilk maç 5 nisan çarşamba günü kayseri'de, rövanşı ise 12 nisan çarşamba günü istanbul'da oynanacak. 

kaynak: al jazeera



 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;