Futbol

Ev sahibi Gabon elendi

Afrika Uluslar Kupası’nda Kamerun ile golsüz berabere kalan ev sahibi Gabon, turnuvaya veda etti. 1994'ten beri ilk kez ev sahibi takım turnuvadan grup aşamasında elendi.

Konular: Spor
Gabon'u Camacho çalıştırıyor. [AFP]

2017 afrika uluslar kupası a grubu'nun son maçlarında, gine-bissau'yu 2-0 yenen burkina faso ve gabon ile 0-0 berabere kalan kamerun, çeyrek finale yükseldi.

ev sahibi gabon ile kamerun, başkent libreville'de karşılaştı. müsabaka başladığı gibi 0-0 tamamlandı. kamerun'da, beşiktaş'ın forvet oyuncusu vincent aboubakar, 82. dakikada oyuna dahil oldu. kardemir karabüksporlu andre biyogo poko ise gabon formasını 90 dakika giydi.

bu skorun ardından aubameyang’lı gabon turnuvaya veda etti. takımın ispanyol teknik direktörü jose antonio camacho “taraftarlardan özür dilerim. kazanmak için çıktık ama olmadı. futbol adil bir oyun değil” dedi. camacho, takımdaki geleceğinin sorulması üzerine kendini savundu ve “hazırlanmak için çok zamanımız yoktu. şimdi gelecekle konuşmak yerine futbolcularımızla konuşmalıyız. 5-6 ocak’ta biraraya geldik. dostluk maçı için bile zaman kalmadı” dedi.

1994’ten beri ilk kez ev sahibi takım grup aşamasında elendi.

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;