Suriyeli Mülteciler

'Evime hoş geldin'

Amerikalı soul/reggae grubu Luc and the Lovingtons, Ortadoğu'daki en büyük mülteci kamplarından biri olan Ürdün'deki Zaatari kampında yaşayan Suriyeli gençlerle klip çekti.

amerikalı soul/reggae grubu luc and the lovingtons, ortadoğu'daki en büyük mülteci kamplarından biri olan ürdün'deki zaatari kampında yaşayan suriyeli gençlerle klip çekti.

"evime hoş geldin" adlı şarkının klibinde oynayan sığınmacı gençler, şarkının bir bölümünü de arapça seslendirdi

Fotoğraf: Youtube / Luc and the Lovingtons

klibin çekilmesine 'voices of the children' isimli yardım organizasyonu da katkı verdi. 

klibin diğer bölümüyse abd'nin washington eyaletinde çekildi.

grup üyeleri, birbirlerinden uzak ülkelerde yaşayan gençleri bu klipte bir araya getirmekteki amaçlarını sanat yoluyla bariyerleri yıkmak olarak özetliyor.

grup üyeleri geçen yıl da kampı ziyaret etmiş, suriyeli çocuklar için müzik atölyeleri düzenlemişti.

Fotoğraf: Youtube / Luc and the Lovingtons

şarkının klibinin tamamını bu linkten izleyebilirsiniz.

kaynak: al jazeera turk

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;