IŞİD

Eylem hazırlığındaki 4 IŞİD üyesi aranıyor

IŞİD üyesi oldukları ve eylem için Suriye'den Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlenen 1'i yabancı 4 şüphelinin yakalanması için tüm il ve ilçe emniyet müdürlükleri harekete geçti. Anadolu Ajansı, aranan IŞİD üyelerinin sahte kimliklerle Türkiye'ye giriş yaptıklarını belirtti.

Konular: IŞİD, Türkiye
[Fotoğraf:AA]

anadolu ajansı'nın haberine göre emniyet ve istihbarat birimleri, işid üyesi 1'i yabancı 4 kişinin bir eylem için kısa süre önce suriye'den giriş yaptıklarını tespit etti.

ajasın haberinde işid üyelerinden üçünün "dokumacılar" olarak bilinen ve hakkında soruşturma açılan gruba bağlı oldukları belirtildi.

haberde sahte kimlik kullanan işid üyelerinin fotoğrafları, kimlik ve sahte kimlik bilgileri de paylaşıldı. 1993 adıyaman doğumlu ömer deniz d.'nin emre kaya adına, 1983 adana yüreğir doğumlu savaş y.'nin hamza tonbak adına, 1995 adıyaman doğumlu muhammet zana a.'nın murat özalp adına ve 1995 kazakistan doğumlu kadın militan walentina s.'nin, yıldız bozkurt adına sahte kimlik taşıdıkları belirtildi.

listedeki ömer deniz d, walentina s ve muhammed zana daha önce yayınlanan 21 kişilik arananlar listesinde de yer alıyordu. 

[Fotoğraf:AA]

 

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;