Türkiye

Eyleme müdahale: 1 ölü

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde eylem yapan gruptan 17 yaşındaki bir kişi polis tarafından vuruldu. Emniyet, ölen eylemcinin polise saldırdığı sırada vurulduğunu gösteren görüntüleri yayınladı.

Konular: Türkiye

diyarbakır’ın sur ilçesinde salı gecesi çıkan olaylarda vurulan bir kişi hayatını kaybetti, bir polis de yaralandı. 17 yaşındaki a.ç.'nin vurulma anı polis kameraları tarafından kaydedildi.

savaş ve fatih paşa mahallelerinde eylem yapan gruba polis müdahale etti. diyarbakır emniyet müdürlüğü, olaylar esnasında vurularak ağır yaralanan a.ç.’nin kaldırıldığı selahattin eyyubi devlet hastanesi'nde hayatını kaybettiğini açıkladı. a.ç.’nin ölümüyle ilgili net bilgiler otopsinin ardından hazırlanacak raporla açıklanacak.

diyarbakır emniyeti ayrıca eyleme müdahale eden polislerden birinin yaralandığını ancak hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.

olay yeri inceleme ekipleri bölgede değişik çaplarda boş kovanlar, mermi çekirdekleri ve el yapımı patlayıcılar buldu.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;