Bilim-Teknoloji

Facebook Slingshot piyasada

Facebook'un yeni uygulaması Slingshot uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Snapchat'in rakibi olarak çıkarılan uygulama çeşitli görüntüler paylaşmayı sağlıyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Facebook yeni uygulama ile kullanıcı etkileşimini artırmak istiyor
Facebook yeni uygulama ile kullanıcı etkileşimini artırmak istiyor [Fotoğraf: Facebook]

facebook, uzun süredir satın almaya çalıştığı ama bir türlü başarılı olamadığı snapchat'e benzeyen yeni bir uygulamayı kullanıma sundu. slingshot adı verilen uygulama arkadaşlar arasında video ve fotoğraf benzeri içerikleri paylaşmayı sağlıyor.

uygulama yardımı ile video ve fotoğraflardan oluşan 15 saniyelik çalışmalar hazırlanabiliyor. hazırlanan görüntülere yazı ve çeşitli grafikler de eklenebiliyor.

kendi alanında çok popüler bir uygulama olan snapchat'a çok benzeyen slingshot'ın hem android hem de ios sürümü aynı anda uygulama marketlerindeki yerini aldı. uygulama içinde birisiyle paylaşım yapıldığında o kişi de bir paylaşım yapmadan gönderilen içeriği izleyemiyor. gönderilen içeriklerin uzunluğu ise 15 saniyeyi aşamıyor.

şimdilik sadece abd'deki online uygulama mağazalarında yayınlanan slingshot'ın ilerleyen günlerde türkiye'de de kullanılması bekleniyor.

kaynak: facebook

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;