Bilim-Teknoloji

Facebook at Work test ediliyor

Facebook'un şirketlere yönelik geliştirdiği Facebook at Work hizmeti test edilmeye başlandı. Şimdilik firmanın seçtiği kurumlarda denenen yeni servisin önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması bekleniyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Kurumlarda için kullanılan birkaç farklı sosyal ağ bulunuyor. Facebook bu ağlara rakip olmayı planlıyor.
Kurumlarda için kullanılan birkaç farklı sosyal ağ bulunuyor. Facebook bu ağlara rakip olmayı planlıyor. [Fotoğraf: Facebook]

geçtiğimiz aylarda kurumlara özel bir sosyal ağ sürümü geliştirdiğini duyuran facebook, şimdi de bu yeni hizmetini test etmeye başladığını açıkladı.

facebook at work isimli şirketlere özel facebook sürümü şimdilik seçilmiş iş ortakları tarafından özel olarak test ediliyor. yeni sürümde çalışanlar kişisel facebook profillerini ayrı bir şekilde ve gizlilik içinde kullanabiliyor. ayrıca çalışanlar arasında paylaşılan bilgiler yanlızca şirket çalışanları tarafından görüntülenebiliyor. firmadan yapılan açıklamaya göre testler önümüzdeki aylarda da devam edecek. facebook at work'un tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda bilgi verilmedi.

şirketlerde büyük sorun

facebook gibi sosyal ağların yoğun kullanımı şirketlerde zaman zaman sorun olabiliyor. bazı şirketlerde verimliliği düşürdüğü gerekçesiyle kullanımı yasaklanan facebook özellikle genç nesil tarafından yoğun olarak kullanılıyor. facebook'un bu adımının sosyal ağı kullanan yeni neslin iş hayatındaki verimini artırmayı ve bu alanda da kullanımını sağlamak olduğu düşünülüyor.

kaynak: facebook

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;