Bilim-Teknoloji

Facebook'ta en çok ne paylaşıldı?

Facebook 2014'te en çok paylaşılan konuları açıkladı. Listenin başında Dünya Kupası var. En çok ziyaret edilen Türkiye'deki mekânlar listesinde Sultanahmet Meydanı ilk sırada.

Konular: Bilim-Teknoloji

dünyanın en yaygın sosyal ağı facebook, 2014'te en çok paylaşılan konularla ilgili liste yayınladı. bu yıl dünya çapında en çok paylaşılan konu dünya kupası oldu. 

2014'te facebook’ta en çok paylaşılan olaylar şu şekilde sıralandı:

  1. dünya kupası
  2. ebola virüsünün yayılması
  3. brezilya’daki seçimler
  4. robin williams’ın ölümü
  5. buzlu kova kampanyası
  6. gazze’deki çatışmalar
  7. malezya havayolları'nın kayıp uçağı
  8. super bowl turnuvası
  9. michael brown / ferguson olayları
  10. sochi kış olimpiyatları

 

facebook türkiye ile ilgili de bazı bilgiler de paylaştı. 2014'te sosyal ağ üyelerinin türkiye'de en çok ziyaret ettikleri mekânlar listesi açıklandı. en çok sultanahmet meydanı ziyaret edilirken; ikinci mekân vialand, üçüncü mekân ise fenerbahçe şükrü saracoğlu stadı oldu.

 

  1. sultanahmet meydanı
  2. vialand
  3. fenerbahçe şükrü saracoğlu stadyumu
  4. emirgân korusu
  5. üsküdar sahili kız kulesi
  6. şanlıurfa / balıklı göl
  7. darıca hayvanat bahçesi
  8. forum istanbul alışveriş ve yaşam merkezi
  9. eyüp sultan camii
  10. ankara gençlik parkı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;