Transfer

Fenerbahçe Baroni ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Cristian Baroni ile yabancı sınırı nedeniyle yollarını ayırdığını açıkladı. Brezilyalı oyuncuya Karabükspor maçında teşekkür plaketi verilecek.

Fenerbahçe sezonu 74 puanla tamamladı. [Fotoğraf: AA]

sarı lacivertli kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, “2009-2010 sezonundan bu yana fenerbahçe’ye başarıyla hizmet eden brezilyalı oyuncumuz cristian oliveira baroni ile türkiye futbol federasyonu’nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır” dendi.

fenerbahçe, 31 yaşındaki futbolcuya kariyerinde başarılar diledi.

2009 yazında fenerbahçe'ye transfer olan baroni beş sezonda 137 lig maçına çıktı, 20 gol kaydetti. 

fenerbahçe, daha önce transfer ettiği diego'ya yabancı sınırı nedeniyle lisans çıkartamamıştı. brezilyalı yıldız galatasaray ile oynanan süper kupa maçında sahada yer alamamıştı.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;