Basketbol

Fenerbahçe finalde

Galatasaray'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe sarı kırmızılı ekibi 82-75 yenerek seride durumu 3-1'e getirdi ve finale yükseldi. Final Efes-Fenerbahçe arasında oynanacak.

spor toto basketbol ligi play-off dördüncü maçında galatasaray odeabank ile fenerbahçe arasındaki derbi, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.

serinin yine abdi ipekçi spor salonu'nda oynanan üçüncü maçında yaşanan olaylar nedeniyle türkiye basketbol federasyonu disiplin kurulu tarafından iki maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan galatasaray odeabank, dördüncü karşılaşmaya seyircisinden yoksun çıktı.

bogdanovic ve hickman yabancı kontenjanına takıldı

fenerbahçe'de sırp oyuncu bogdan bogdanovic ile abd'li oyuncu ricky hickman, yabancı kontenjanına takıldı.

fenerbahçe başantrenörü zeljko obradovic, 12 kişilik maç kadrosuna bu iki ismi almadı. takımın en önemli isimlerinden bogdanovic, bu seride ilk defa kadronun dışında kaldı. iki oyuncu da karşılaşmayı tribünden takip etti. obradovic, kadroda yabancı oyuncu olarak nikola kalinic, pero antic, kostas sloukas, jan vesely ve ekpe udoh'a yer verdi.

dursun özbek takımını yalnız bırakmadı

galatasaray kulübü başkanı dursun özbek, zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmadı. seyircisiz oynanan maçta tribünden takımına destek olan özbek, derbiyi yönetim kurulu üyeleriyle izledi.

öte yandan müsabakayı fenerbahçe kulübü asbaşkanı ozan balaban da takip etti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;