Futbol

Fenerbahçe otobüsüne taşlı saldırı

Fenerbahçeli bazı taraftarlar, sarı lacivertli takımı taşıyan otobüsün Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri'ne girişi sırasında taşlı saldırıda bulundu.

Konular: Spor
Fenerbahçe otobüsüne taş atan bazı taraftarlar yönetimi protesto etti. [Fotoğraf-DHA]

fenerbahçe'nin istanbul başakşehir ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını kaybetmesinin ardından 200 kadar sarı lacivertli taraftar, samandıra'daki can bartu tesisleri önünde toplandı.

"istifa" yazılı bir pankart açan taraftarlar, yönetim ve teknik direktör ismail kartal aleyhine tezahüratlar yaptı.

taraftarlar, tesislere gelen takım otobüsüne taş ve yumurta atarken, otobüs tesislere giriş yapamadı.

otobüsün camlarının kırıldığı, camların üzerinde özel bir kaplama olduğu için dağılmadığı ve içeride bulunanların da bu nedenle zarar görmediği öğrenildi. 

fenerbahçe takımını taşıyan otobüs, çevik kuvvet polisinin taraftarlara müdahale etmesiyle tesislere girebildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;