Türkiye Kupası

Fenerbahçe uzatmalarda kazandı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Tuzlaspor'u son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederek grupta 5'te 5 yaptı.

[Fotoğraf: AA]

üst üste 5 karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayan sarı-lacivertli takım, puanını 15'e yükselterek grubu lider olarak tamamlamayı garantiledi. maç boyunca etkili olamayan fenerbahçe, sonuca uzatma dakikalarında gitti. 63. dakikada ramazan civelek'in yerine oyuna dahil olan lazar markovic, 90+1. dakikada attığı golle takımının 1-0 kazanmasını sağladı.

sarı-lacivertli ekipte kaleci fabiano da başarılı kurtarışlarıyla dikkati çekti. tuzlaspor'un etkili atakları karşısında sarı-lacivertli kaleci, başarılı kurtarışlarıyla gole izin vermedi.

pereira, üç değişikliği de aynı anda yaptı

fenerbahçe teknik direktörü vitor pereira, etkisiz bir oyun sergileyen takımına müdahaleyi ikinci yarıda yaptı ve üç değişikliği aynı anda gerçekleştirdi.

portekizli teknik adam, 63. dakikada genç ramazan civelek'in yerine lazar markovic'i oyuna dahil ederken, bir dakika sonra ozan tufan-mehmet topal ve mehmet topuz-caner erkin değişiklikleriyle saha içine hamlesini yaptı.

tuzlaspor'un örnek futbolcusu emre azim

tuzlaspor'da uzatma dakikalarında oyuna giren emre azim, ilk kez profesyonel bir maça çıkmanın heyecanını yaşadı. çocukluğunda geçirdiği kaza sonucu bir gözü görmeyen genç oyuncu, 90+2. dakikada sefa durmuş'un yerine oyuna dahil oldu.

75. dakikada hasan ali kaldırım'ın geri pasında kaleci fabiano, meşin yuvarlağı elle uzaklaştırdı. tuzlasporlu oyuncular, geri pasta sarı-lacivertli kalecinin elle oynadığı gerekçesiyle hakeme itirazda bulundu.

fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan tuzlaspor, gruptaki 3. yenilgisini aldı. birer galibiyet ve beraberliği bulunan tuzlaspor, fenerbahçe yenilgisiyle 4 puanda kaldı.

sarı-lacivertli takımla yapacağı maç için 500t hattında çalışan halk otobüsünü kullanan tuzlaspor, maç sonrasındaki dönüş yolculuğunu da aynı şekilde gerçekleştirdi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;