Türkiye Süper Ligi

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Terraneo

Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük görevine İtalyan Giuliano Terraneo getirildi. Terraneo uzun yıllar Inter'de görev yapmıştı.

Konular: Spor, Futbol, Fenerbahçe
Terraneo eski bir kaleci [Fenerbahce.org]

italyan futbol adamı, 2015-2016 sezonu itibariyle fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini yürütecek.

italya’da 80’li yıllara damga vuran kalecilerden biri olarak hatırlanan terraneo, 1990’da futbolu bıraktıktan hemen sonra profesyonel kariyerine başladığı monza’da sportif direktörlük görevine getirildi.

1998 yılının ağustos ayında dönemin lazio genel direktörü julio velasco, terraneo’yu kulübe sportif direktör olarak transfer etti. 2 yıl lazio’da bu görevi sürdüren terraneo, 2000 yılında inter ile anlaştı. clarence seedorf, fabio cannavaro gibi dönemin yıldız futbolcularının inter’e transferini gerçekleştirdi. bir dönem de fenerbahçe eski teknik direktörü zico'nun menajerliğini üstlendi.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;