Basketbol

‘Fenerbahçe’yi kıskanıyorum'

Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman, "Karşınızda Ergin Ataman var ise politik cevap vermez.İşin doğrusunu söyler. Fenerbahçe'yi hem kıskanıyorum hem de takdir ediyorum." dedi.

Obradovic ve Ataman [Fotoğraf: AA]

basketbol kariyerinde imrenmek diye bir şey olamayacağını söyleyen ataman, "karşınızda ergin ataman var ise politik cevap vermez.işin doğrusunu söyler. fenerbahçe'yi hem kıskanıyorum hem de takdir ediyorum." dedi.

türkiye'de galatasaray'dan başka herhangi bir takımda çalışmayı düşünmediğini söyleyen ataman, "ama sonuçta galatasaray benimle çalışmayı istediği sürece benim için türkiye'de hiçbir takım galatasaray'ın önüne geçemez" dedi.

ataman yine bir soru üzerine de euroleague’de bugüne kadar 21 sezon takım çalıştıran ve 16 final four oynayan fenerbahçe erkek basketbol takımı koçu obradoviç'in idolü olduğunu sözlerine ekledi.

insanların artık futboldan kaçıp basketbol maçlarına geldiğini hatırlatan tecrübeli antrenör futbol camiasının yatacak yeri olmadığını söyledi: bugün statlar boşalmaya başladı. insanlar artık futbol maçına değil, basketbol maçına gidiyor. futbol camiasının yatacak yeri yok.

kaynak: dha
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;