Transfer

Feyenoord’lu savunmacı ayrılıyor

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Feyenoord’da Stefan de Vrij, Lazio ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Hollanda, 2014 Dünya Kupası'nda üçüncü olmayı başardı. [Fotoğraf: Reuters]

italyan kulübü, twitter hesabından 22 yaşındaki oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçeceğini duyurdu. de vrij’in herhangi bir sorunu çıkmazsa genç oyuncuya beş yıllık sözleşme önerilecek.

savunma oyuncusu 2014 dünya kupası’nda hollanda formasıyla gösterdiği etkili performans ile dikkat çekmişti. de vrij, ispanya’ya bir de gol atmıştı.

hollanda medyasında çıkan haberlere göre, feyenoord 8 milyon 500 bin euro bonservis bedeli alacak.

de vrij, 2009’dan beri feyenoord a takımı ile maçlara çıkıyor. 22 yaşındaki oyuncu burada 135 kez forma giyerken yedi de gol kaydetti.

beşiktaş ile şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaşacak hollanda temsilcisi daha önce graziano pelle’yi southampton’a, bruno martins indi’yi porto’ya ve daryl janmaat’ı da newcastle united’a satmıştı.

kaynak: reuters
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;