Kültür-Sanat

'Figüran' da ertelendi

Geçtiğimiz haftalarda 'Evliya Çelebi: Ölümsüzlük Suyu' filminin gösterim tarihinin ertelenmesinin ardından şimdi de uzun süredir tanıtımı yapılan 'Figüran' filminin gösterimi ve galası ertelendi.

Konular: Kültür-Sanat
'Figüran' filminin gösterimi ileri bir tarihe ertelendi.

'türkiye'nin ilk 3d animasyon filmi' olarak aylarca tanıtımı yapılan, haluk bilginer, ahmet kural, murat cemcir gibi tanınmış isimlerin seslendirmesini üstlendiği 'evliya çelebi: ölümsüzlük suyu' filmi galasında filmin ilk 20 dakikası gösterilmiş, film vizyona sokulamamıştı.

ertelenen filmler arasına şimdi de yine haftalardır tanıtımı 'yılın en kral komedi filmi' şeklinde yapılan ve setinden montajına her anı izleyici ve basınla paylaşılan 'figüran' filmi, 'teknik bir sebep' yüzünden gösterilemeyecek. tolga çetin'in yönetmenliğni, bosphorus film makers firmasının yapımcılığını üstlendiği film 28 ocak cuma günü vizyona sokulacaktı.

figüran filminin yeni gösterim tarihi yapımcı firma tarafından henüz açıklanmadı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;