Asya - Pasifik

Filipinler'de feribot battı

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 189 yolcuyu taşıyan feribot battı. AFP'nin haberine göre en az 33 kişi öldü, 70 kişi ise kayıp. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Konular: Asya - Pasifik

usa ka pamboat nervana lines nalonod dinhi sa ormoc

posted by archie zapata villaflores on wednesday, july 1, 2015

güneydoğu asya ülkesi filipinler'de feribot battı. afp'nin haberine göre en az 33 kişi öldü, 70 kişi kayboldu. teknede yaklaşık 189 kişi bulunuyordu. bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken yerel medya 60 yolcunun kurtarıldığı bilgisini geçti.

filipinler sahil güvenlik ekiplerinden bir yetkili afp'ye yaptığı açıklamada, kim nirvana adlı feribotun filipinler'in merkezindeki ormoc kentine giderken alabora olduğunu söyledi. dünyanın en zorlu sularına komşuluk eden filipinler'de 1987'de dona paz adlı feribot bir petrol tankeriyle çarpışmış, kazada 4300 kişi hayatını kaybetmişti. 

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;