Filistin

Filistinli radyocudan rekor

Filistinli radyocu Talat Alevi, Guinness Rekorlar Kitabı'na gimek için radyoda 50 saat canlı yayın yaptı. Alevi yayında, başta Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas olmak üzere 300 kişiyi ağırladı.

Konular: Filistin, Ortadoğu
Filistinli Talat Alevi, radyoda dünyanın en uzun canlı yayını olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 50 saat yayın yaptı. [Fotoğraf: AA]

batı şeria'nın ramallah kentinden yayın yapan raye fm'de pazartesi günü 12:00'de yayına başlayan alevi, çarşamba günü saat 14:00'e kadar aralıksız devam eden programda, başta filistin devlet başkanı mahmud abbas ve başbakan rami hamdallah olmak üzere 300 kişiyi ağırladı.

canlı yayın 30 radyo tarafından yayınlanırken, guinness rekorlar kitabı'nın londra ve dubai'deki ofisleri tarafından da takip edildi. gazze ve batı şeria'daki inşaatlar, işsizlik, israil'in boykotu gibi çok sayıda konunun gündeme getirildiği programda, ihtiyaç sahiplerine ve hastalara da yardımlar sağlandı.

daha önce lübnalı radyocu rima necim'in 46 saatlik rekorunu egale eden alevi, "filistin'in uluslararası platformlara taşımada payımız olsun istedik. bu başarı filistin'in ve filistin basınının başarısıdır" dedi.

söz konusu yayının radyoda dünyanın en uzun canlı yayını olarak guinness rekorlar kitabı'na girdiğinin açıklanması bekleniyor.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;