Almanya

Frankfurt Havalimanı’nda tahliye

Frankfurt Havalimanı'nın bir bölümü, bir kişinin arama bitmeden güvenlik kontrolünden geçmesi ve insanların içine karışması nedeni ile boşaltıldı.

Konular: Almanya

almanya’da frankfurt havalimanı’nın birinci terminali tahliye edildi. gerekçe, bir kişinin güvenlik kontrolü tamamlanmadan içeri girmesi. almanya’nın en büyük havalimanının işletmecisi fraport’un sözcüsü, “bu nedenle polisin dışarı çıkardığı yolcuların tekrar güvenlik kontrolünden geçmesi gerekiyor” ifadesini kullandı. 

bu durum, bazı uçuşlarda rötara neden oldu. havaalanındaki boşaltılan terminalde yapılan aramalarda şüpheli bir şey bulunmadı. 

daha sonra açıklama yapan polis, sorguladığı bu kişinin, büyük ihtimalle yanlışlıkla güvenlik kontrolü tamamlanmadan içeri girdiğini ifade etti.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;