Türkiye

'Fuat Avni'ye soruşturma

Twitter'da ''Fuat Avni'' adlı hesaptan paylaşım yapan kişi veya kişiler hakkındaki soruşturma, çıkan haberler de ihbar kabul edilerek genişletildi.

Konular: Türkiye

bazı gazetelerde, twitter'daki ''fuat avni'' adlı hesabın paylaşımlarıyla ilgili haberlerin yer alması, daha önce ''fuat avni'' ile ilgili soruşturma başlatan istanbul cumhuriyet başsavcıvekilliği'nce ihbar kabul edildi.

istanbul cumhuriyet başsavcılığı terör ve örgütlü suçlar bürosu, bu haberleri yürüttüğü soruşturma dosyasına ekledi. savcılık, haberlerde yer alan iddiaları ayrıntılı inceleyecek.

akşam, star ve güneş gazetelerinde, 16 ve 17 şubat tarihlerinde ''işte fuat avni, emre uslu'', ''işte fuat avni'', ''fuatavni emre uslu'', ''o gerzek başkanına söyle canıyla öder'', ''devletin zirvesini hala dinliyoruz'', ''devleti dinliyoruz'' başlıklı çıkan haberlerde, ''fuat avni'' isimli hesabın eski polis emre uslu'ya ait olduğu iddia edilmişti.

haberlerde, uslu'nun ''fuat avni'' adlı hesap üzerinden, bazı polisler ve milletvekillerine doğrudan mesaj gönderdiği öne sürülüyor.

mesajlarda, operasyonlarda kimlerin gözaltına alınacağı, devletin zirvesinin dinlenildiği, gülen cemaati lideri fethullah gülen'in abd'den ayrılacağı ve kanada'ya yerleşeceği, chp'nin iktidara gelmesi halinde bazı polislerin müdür yapılacağı iddia ediliyor. ''fuat avni''nin, aldığı bilgi karşılığında polislerin hesaplarına para yatırdığı da yine iddialar arasında.

emre uslu twitter üzerinden yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı. chp'li umut oran da, yazılı bir açıklama ile haberlerin doğru olmadığını belirtti.  

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;