Türkiye Süper Ligi

Galatasaray'da Sneijder sevinci

Süper Lig'in 16. haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da, Sneijder'ın antrenmanlara çıkması teknik heyeti sevindirdi.

Konular: Spor, Futbol, Galatasaray
Sneijder, son maçlarda forma giyemedi. [Galatasaray.org]

florya metin oktay tesisleri'nde teknik direktör hamza hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı ekibin tam kadro çalıştı.

antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından top kapma ve pas çalışmaları yapıp, taktik ağırlıklı maç oynadı. wesley sneijder de yeniden takımla idmanlara başladı.

ayağındaki sakatlık nedeniyle bir süredir tedavi olan hollandalı yıldızın idmanlara dahil olması, beşiktaş derbisinde oynama ihtimalini de yükseltti.

galatasaray, cumartesi akşam saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanla beşiktaş derbisinin hazırlıklarını tamamlayıp, kampa girecek.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;