Euroleague

Galatasaray'dan ilk galibiyet

Euroleague D Grubu ikinci maçında Galatasaray Liv Hospital evinde, İspanyol ekibi Valencia'yı 71-64 mağlup etti.

Konular: Spor, Basketbol
Galatasaray, maçın son bölümünde farkın kapanması nedeniyle sıkıntı yaşadı. [Fotoğraf: AFP]

ilk maçını kaybeden galatasaray, bu sonuçla gruptaki ilk galibiyetini elde etti. valencia ise ikinci yenilgisini aldı.

sarı kırmızılı takımda carlos arroya attığı 16 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

maçı baştan sona üstün götüren galatasaray, ilk çeyreği 25-12, yarıyı da 47-24 önde tamamladı. son çeyreğe de 62-50 önde giren sarı kırmızılılar, farkın kapanmasına engel olamasa da salondan yedi sayılık farkla galip ayrılmayı başardı.

galatasaray liv hospital'de disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan abd'li oyuncu nolan smith, karşılaşmada forma giymedi.

galatasaray ilk maçında kızılyıldız'a 76-68, valencia'da olympiakos'a 71-68'lik sonuçlarla kaybetmişti.

sarı kırmızılılar bir sonraki maçını deplasmanda, laboral kutxa vitoria ile oynayacak. valencia ise evinde, kızılyıldız'ı konuk edecek.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;