Şampiyonlar Ligi

Galayı galibiyetle yapmak istiyor

Beşiktaş, Vodafone Arena'daki ilk Avrupa maçında Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Konular: Spor, Futbol, Beşiktaş
Beşiktaş'ın ilk maçtaki golü Talisca ile gelmişti [AA]

b grubu'ndaki ilk maçında portekiz'in benfica takımıyla 1-1 berabere kalarak lig mücadelesine puanla başlayan siyah-beyazlı takım, rakibini yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

beşiktaş ile dinamo kiev arasındaki mücadele bugün saat 21.45'te vodafone arena'da oynanacak. karşılaşmayı almanya futbol federasyonundan hakem felix zwayer yönetecek. zwayer'in yardımcılıklarını aynı ülkeden thorsten schiffner ve marco achmüller yapacak. karşılaşma tivibu spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

beşiktaş'ta dinamo kiev karşılaşması öncesi oğuzhan özyakup'un sakatlığı bulunuyor.

dinamo kiev, gruptaki ilk maçında italya temsilcisi napoli'ye 2-1 mağlup olmuştu.

beşiktaş, dinamo kiev'i yenerek şampiyonlar ligi'ndeki 2 bin 496 günlük galibiyet hasretini de sonlandırmaya çalışacak. siyah-beyazlı takım, avrupa'nın en büyük futbol organizasyonundaki son galibiyetini 25 kasım 2009'da manchester united'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek almıştı.

dolmabahçe'de 2 bin 483 gün sonra şampiyonlar ligi maçı oynanacak. beşiktaş, dolmabahçe'deki son şampiyonlar ligi mücadelesini 8 aralık 2009'da rusya'nın cska moskova ekibi karşısında verdi. bjk inönü stadı'ndaki mücadelede siyah-beyazlı takım rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;