2018 Dünya Kupası

Galler'in 'sıradışı' takım fotoğrafları

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde evinde Gürcistan ile 1-1 berabere kalan Galler maç öncesi takım fotoğrafında bu pozu verdi.

Konular: Spor, Futbol
Galler farklı takım fotoğrafları veriyor. [Reuters]

ayakta 3, oturan ise 8 futbolcu var. normalde 6'ya 5 verilen bu pozlarda, galler son yıllarda bir farklılık yaratma peşinde.

dün oynanan ve 1-1 berabere kaldıkları gürcistan maçında galler'in bu pozu vermesi ilk değil. perşembe günü oynadıkları avusturya maçında da bu kez ayakta dört, oturan ise 7 futbolcu vardı. geçen ay oynadıkları moldova maçında da bu kez ayakta 5, oturan ise 6 futbolcu bulunuyor. futbolcuların yeri de genelde pek değişmiyor. kaleci wayne hennessey aynı yerde, aykta ve ortada. gareth bale de oturanlar arasında ya sağ ya da sol köşede.

Perşembe günkü Avusturya maçından. Fotoğraf: [Getty]


Galler'in geçen ayki Moldova maçından. Fotoğraf: [Getty]


Euro 2016'daki İsveç maçı. Fotoğraf: [Getty]

 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;