Türkiye Süper Ligi

Gaziantep'in forma sponsoru taraftar

Gaziantepsporlu taraftarlar bir ilke imza atarak, takımlarının formasındaki göğüs reklamına sponsor oldu.

Konular: Spor, Futbol
Taraftar kulübe sponsor oldu. [AA]

gaziantep taraftarlar derneği yönetim kurulu başkanı irfan karakuzulu, spor toto süper lig'de mücadele eden takımları gaziantepspor'un, forma göğüs reklam sponsorluğunu üstleneceklerini söyledi.

karakuzulu, kamil ocak stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, son günlerde sosyal medya üzerinden futbol takımının forma göğüs reklam sponsorluğu konusunda yapılan açıklamaların, kendilerinde bu işi sahiplenme duygusu oluşturduğunu ifade etti.

bu konuda kulüp yetkililerine, forma göğüs reklam sponsorluğuna taraftar adına talip olduklarını söylediklerini belirten karakuzulu, "kulüp yetkilileri de bize sıcak bir yaklaşımda bulunarak işi resmileştirmek konusunda yardımcı olacaklarını taahhüt ettiler. bu sponsorluk anlaşmasında, derneğimiz tarafından ilk etapta 40 bin formanın satışından elde edilecek gelirin tamamı kulübümüze devredilecek. belediyemiz, sivil toplum örgütlerimiz, sanayi ve esnaf odalarımızla görüşerek forma satış konusunda kendilerinden destek talep edeceğiz. daha sonra iki haftada bir imza kampanyası düzenleyerek taraftarımızdan destek isteyeceğiz." diye konuştu.

karakuzulu, gaziantepspor'un taraftarıyla, mülki erkanla ve sivil toplum örgütleriyle bir bütün olduğunu dile getirerek, "bu bütünlüğü ve birliği sağlamak için ülkemizin içinde bulunduğu durum itibarıyla 7 ağustos yenikapı ruhunu, gazi şehrimizde de spor açısından gerçekleştirmek için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz. geçmişte kulübümüzün yaşadığı cezaevi süreçlerini kamuoyu biliyor. kulübümüz maddi ve manevi yönden bir takım paralel çevrelerce yıpratılmak ve itibarsızlaştırmak istenmiştir." ifadelerini kullandı.

2016-2017 sezonu öncesi transfer döneminin başarılı geçtiğini aktaran karakuzulu, "yeni transferlerle birlikte yönetim ve taraftarımızın geçmişe sünger çekerek eski başarılı günlere dönmek için birlikte el ele, kol kola hareket etmesini bekliyoruz. milli birlik duygusuna bağlı kalarak dinine, diline ve ırkına laf etmeden takımımıza sahip çıkmalıyız." şeklinde konuştu.

karakuzulu, gaziantep'i tff 1. lig'de temsil eden büyükşehir gaziantepspor'un da hedeflediği başarıyı yakalamasını dileyerek, "onlara da her türlü desteği vereceğimizi taahhüt ediyoruz. iki kulübün yöneticilerini de birbirlerinin maçlarında el ele, kol kola görmek istiyoruz. büyükşehir belediye başkanımız sayın fatma şahin'den, büyükşehir gaziantepspor'a vermiş olduğu desteğin aynısını gaziantepspor'a da vermesini, taraftar adına bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

toplantıda, göğüs bölümünde "taraftar" yazan gaziantepspor forması da basın mensuplarına tanıtıldı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;