Beşiktaş

Gökhan Töre idmana çıktı

Bir gece kulübünde silahla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu geçirdiği operasyondan sonra taburcu edildi. Genç futbolcu aynı gün içerisinde de antrenmana çıktı.

Gökhan Töre, Beşiktaş'a Rubin Kazan'dan kiralık olarak transfer olmuştu. [AA]

taburcu olduktan sonra evine giden 22 yaşındaki futbolcu sürpriz bir kararla tesislere giderek antrenmana katıldı.

takım arkadaşlarından geçmiş olsun dileklerini alan töre, teknik direktör slaven bilic ile şakalaştı ve birkaç tur yürüyüş yaptıktan sonra idmandan ayrıldı.

gökhan töre'nin ameliyat geçirdiği sağ omzu bandajlıydı.

gökhan, geçen pazar gecesi takım arkadaşlarıyla birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştı.

 22 yaşındaki futbolcu operasyondan sonra bir gün hastanede kontrol altında tutuldu. operasyonda genç futbolcunun omzuna isabet eden kurşun çıkarıldı.

beşiktaş'ın aynı gün fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı derbiye ilk 11'de başlayan gökhan, 65'inci dakikada oyundan alınmıştı.

siyah beyazlı kulübün sezon başında rubin kazan'dan kiraladığı futbolcu, forma giydiği 26 süper lig maçının 23'üne ilk 11'de başladı ve üç kez fileleri havalandırdı.

bayer leverkusen, chelsea ve hamburg'da da forma giyen almanya doğumlu oyuncu, türk milli takımı ile 19 maça çıktı.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;